home

Kort fortalt

I mit professionelle liv bygger jeg brands, skaber digital business, giver andre gode råd, lægger strategier, skriver bøger, indspiller musik, klipper film og krammer børn, der er fans af mit børnebrand “Popsi og Krelle”.

Maiken, marts 2019

Her bor jeg

Jeg har en meget stor kærlighed for den kreative branche – særligt musik- og bogbranchen, som jeg har henholdsvis 20 og 8 års erfaring i. Iværksætteri og brand building hører også til mit hjerteblod. Det hjælper jeg mine kunder med, skriver bøger om og holder workshops i. Jeg rådgiver og arbejder med alt fra kunstnere og journalister til nogle af de største brands i den kreative branche.

Og så skal vi jo bruge nogle penge. Derfor går jeg meget op i finansieringsstrategier, partnerskaber, fundraising, revenue streams – og alle de andre muligheder vi har for at få vores projekter til at løbe rundt og give overskud.

Mit professionelle liv vendte lidt op og ned i 2018, da jeg slog igennem på YouTube med mit børnebrand. Så dét, at skabe musik, stå på scenen og foran kameraet er igen blevet en stor del af min hverdag efter 5-6 år med fokus på at skrive fagbøger og arbejde som digital strateg for bogforlaget Lindhardt og Ringhof.

Jeg har bl.a. skrevet bøgerne Fundraising til kreative projekter (Gyldendal Business), Original – personlig branding og synlighed (Lindhardt og Ringhof), Tænk stort (Lindhardt og Ringhof), Music Cookbook (Koda/Lindhardt og Ringhof).

Jeg har været selvstændig i 20 år, og det vigtigste for mig er kreativ frihed. Mit 2019 er derfor helliget til dét, som giver mig størst glæde og udover musik, så er det at holde kurser, undervise og have fingeren på den digitale puls.

Jeg får idéer, prioriterer, eksekverer – og insisterer kompromisløst på at glæde mig til dét, jeg arbejder med hver dag.

Kærlig hilsen Maiken Ingvordsen, marts 2019

So What Copenhagen ApS, herunder:  Digital Ninja, The Art of Startup ·  POK ApS, herunder: Popsi og Krelle, Popsi Music