Personlig branding

Professionelle pressefotos kommer før din hjemmeside! Her er mine yndlingsfotografer

[jpshare]

Find dig en yndlingsfotograf (eller et par stykker)

Jeg kan ikke understrege, hvor vigtigt det er, at du præsenterer dig visuelt med top professionelle pressefotos. Ikke billeder taget af din semi-professionelle fætter. Nej, brug nu penge på en professionel fotograf! For du skal bruge fotos hele tiden digitalt: På din hjemmeside, dine sociale medier, dit nyhedsbrev etc.

Her er en liste over fotografer, som jeg selv samarbejder med og har brugt i mange år. De har hver især meget forskellig stil, og jeg har for sjov sat et par billeder ind, som de hver især har taget af mig, så du kan se forskelligheden. Husk dog, at de er så seje, at de kan lave mange forskellige udtryk – ikke kun mine. Tjek deres hjemmesider ud.

Lisbeth Holten Fotografi
www.lisbethholtenfotografi.dk

maiken-musiccookbook-1

maiken-lisbeth-holten-02

Camilla Hey
www.heyfaces.dk

maiken-camilla-hey

maiken-camilla-hey-02

Robin Skjoldborg
www.robinskjoldborg.dk

maiken-robin-skjoldborg-01  maiken-robin-skjoldborg-03

Thomas A
www.thomas-a.com
Tjek lige hans side, for nu er det et billede af mig som Pixitrolden, du ser her, men han laver også fantastiske ikke-troldebilleder 🙂

pixi-siger-hej

Og girlies! Damer! Intet foto uden en god make-up artist. Min personlige #1 favorit, som altid lægger min makeup, og som også er en fremragende frisør, er:
Annette Collin
www.annettecollin.dk

Skærmbillede 2015-10-28 kl. 22.09.08

Giv den gas og bliv den smukkeste version af dig selv!

Bonustip 1!
Forbered dit billede:

  • Se på andres billeder og lav en samling af billeder, du godt kan lide. Send dem til fotografen i forvejen, så I kan spore jer ind på stil og opstilling. Vær samtidig åben overfor fotografens idéer, da du jo har valgt den pågældende fotograf pga. hendes/hans fotografiske stil.
  • Nyt tøj… Jeg gør faktisk det mht. tøj, at jeg går i Magasin og køber en masse forskelligt. Det kan retuneres i 30 dage med fuld returret. Noget beholder jeg, og andet leverer jeg bare tilbage. Men så har jeg haft en 4-5 forskellige sæt lækkert, nyt tøj med til fotosession.
  • Frisør inden foto. Håret er vigtigt!

Bonustip 2!
Sørg for at få taget forskellige slags billeder:

  • Højformat (alm. format til et hovedskud).
  • Bredformat (til sociale medier, slideshows på din hjemmeside etc.).
  • Med hvid baggrund (som kan fritlægges).
  • I et miljø/setting, som signalerer det, du gerne vil (fx på scenen, ved dit instrument, undervisningssituation etc.).

Bonustip 2!
Ofte har man brug for et fritlagt billede af sig selv – altså hvor du er skåret ud og der ikke er nogen fast baggrund, så billedet kan lægges ovenpå andet grafik. Det kan du få lavet fra dag til dag og til under 100 kr. her online:

Mr. Clipping eller Pixelz

Kærlig hilsen MaikenKøb bogen Original – personlig branding og synlighed her i min webshop →

Original af Maiken Ingvordsen


 

4,852 total views, 4 views today