Du behøver ikke stå til rådighed 24/7! Sluk telefon og email mens du arbejder på noget vigtigt.

The demand in our lives exceeds our capasity

Find din egen ballance mellem omverdenens krav og forventninger og dine egne ambitioner.

Vi har alle forpligtelser, som vi skal leve op til, men ofte er mange af de omstændigheder, vi føler som krav noget, som vi har pålagt os selv. For det er os selv der bestemmer, hvornår vi tager telefonen, svarer på en sms, emails, Facebookbeskeder osv.

Når vi selv sender en besked afsted, så vil vi ofte gerne have svar tilbage lige med det samme, for vi har alle sammen en tendens til at se vores egne ting som de vigtigste i verden. Men jo mere succes man får, og dermed mere ansvar og andre folks forventninger, så står det også mere og mere klart, at vi jo ikke kan tillade os at forvente af andre, at de står til vores rådighed 24 timer i døgnet. Så forstår vi det enorme press det er. På samme måde kan vi derfor også sagtens tillade os at give os selv fri flere gange om dagen.

Men hvad gør man så med alle de henvendelser og professionelle forpligtelser, som man jo har og får?

Udad hård tjent erfaring, har jeg lært, at det vigtigste er, at andre mennesker ikke føler sig usikre på, om de er glemt. At du holder en løbende kontakt. Den kan være ultrakort – bare et par linier på sms, om at du arbejder på sagen, at de er i pipelinen eller at du svarer tilbage senere.

Kærlig hilsen Maiken